Кокосова стружка - продукт, що отримується з м'якоті стиглого кокоса шляхом її просушування та подрібнення. Стружка є дрібними гранулами білого кольору, має ніжний і приємний смак. Вона дуже широко використовується в кулінарії для створення десертів, додавання до інших страв, прикраси салатів, напоїв та закусок.
Кокосова стружка чудово зберігається.
Вона багата на корисні жири, вітаміни А. В. Е. С. марганець, калій, цинк і т.д.
Біла подрібнена начинка горіха зберігає всю користь, властиву сирій м'якоті плода. У ній багато сахарози та фруктози, ненасичених жирних кислот.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Вага | 100 г |
- Ціна: 19 ₴/100 г