Довга і тонка сиров'ялена ковбаса зі свинини з характерним, злегка «грибним» ароматом, ніжним і гармонійним смаком, що «визріла» під благородною білою пліснявою.
Фует-ферментований в'ялений м'ясний продукт тривалого зберігання у натуральній оболонці. Фует – справжній вишуканий делікатес. Це одна з найпопулярніших закусок, яку традиційно подають перед обідом у Валенсії та Каталонії, та й у всій Іспанії та навіть в Аргентині.
Її смак є класичним смаком правильної традиційної сиров'яленої іспанської ковбаси, стандартом для інших різновидів цього типу ковбасних виробів. Дозріваючи, Фует покривається білою благородною пліснявою. Цей білий шар не потрібно очищати. Шляхетна пліснява разом із пряними спеціями, огортає ковбасу вишуканим ароматом.
Може містити сліди сої.
Походження м'яса – Іспанія.
Склад: м’ясо свинини, лактоза, сіль кухонна, спеції, антиоксидант (Е-316), консерванти (Е 250, Е252), натуральна свиняча кишка щільного калібру. Використано 160 г., свинини для виробництва 100 г готового продукту.
Енергетична цінність: 1798кДж/ 433 кКал, жири 35 г, з них ненасичені 13 г, вуглеводи 2,6 г, їх сахари 2,6 г, білки 27 г. сіль 3,4 г.
Зберігати у прохолодному сухому місці.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вид ковбаси | Сирокопчена |
Ґатунок | Вищий |
Фасовка | Палиця |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 124 ₴