Продукт розсольний “Паризька Бурьонка”
Масова частка жиру в сухій речовині 55%
Продукт розсольний м'який та ніжний, стане гарним доповненням до салатів, млинців та тостів
Склад: молоко коров’яче знежирене, сироватка, рослинний жир, сіль, окислювач: Е575, мікробіальний сичужний фермент, регулятор кислотності: Е339 (іі), Консервант: Е202. Доля жиру в сухій речовині: не меньше 55%, Вологість: не більше 62%. Харчова цінність. Середня харчова цінність на 100 г. Енергетична цінність 1048 кДж (251 ккал), жири 22 г в тому числі насичені жирні кислоти 11,20 г, вуглеводи 6 г з них цукру 3,5 г, білки 7,20 г, сіль 2,5 г.
Изготовитель: Flechard SAS Laiterie Du Pont Morin? Laiterie Du Pont Morin 61140 La Chapelle D’andaine, Нижня Нормандія, Франція.
Зберігати за температурою від +2 до +6 °С. Маса нетто: 200 г
Рецепт приготування спагетті з обсмаженим лососем, помідорами чері та фетою:
Інгредієнти: спагетті - 300 г, філе лосося - 200 г, помідори черрі - 300 г, фета - 100 г, прованські трави, сіль - за смаком
Лосось філе нарізати невеликими шматочками, злегка обсмажити у оливковій олії. Додати помідори чері та прованські трави, тушкувати до готовності. Відварити спагетті у підсоленій воді до стану al dente. Додайте лосось та томатний соус. Викласти все на тарілку, додати фету.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними
Основні | |
---|---|
Виробник | Sas |
Країна виробник | Франція |
Тип | М'який сир |
Жирність | 55 % |
Тип молока | Коров'яче |
Вага | 200 г |
- Ціна: 62 ₴