Сироп глюкози (кукурудзяна патока) - концентрований водний розчин моносахаридів, отриманих гідролізом і очищенням крохмалю.
Патока (сироп глюкозний ІГ-42) – безбарвна рідина без домішок, в'язка і липка, як рідкий свіжий мед, приємна на смак, нагадує карамель. Переваги сиропу глюкози: є потужним засобом проти старіння і черствіння хлібобулочних виробів. Надає кондитерським ласощам блиск та еластичність, добре утримує вологу. запобігає кристалізації цукру. Може використовуватися як підсолоджувач.
Глюкозні сиропи мають дуже низьку гігроскопічність і можуть використовуватися в якості захисної глазурі на карамелі та інших кондитерських виробах, а завдяки своїй в'язкості вони надають продукції таку текстуру, яку зручно жувати. Не містить ГМО.
Використовується як солодка основа для випічки та кондитерських виробів. Підходить для приготування морозива, цукерок, шоколаду, пряників, хліба, зефіру, мармеладу, десертів. Сироп глюкози застосовується при виробництві кондитерської мастики, для зниження кристалізації сахаридів.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Irca |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Пластикове відро |
- Ціна: 116 ₴/кг