Сироп інвертний використовують для випічки. Він затримує вологу, з його допомогою випічка залишається свіжою, м'якою та пухкою довший час.
Широко застосовується у виробництві морозива.
Низька точка карамелізації (порівняно з цукрозою) та неможливість кристалізуватись робить його мастхевом у наборі багатьох кондитерів
З інвертним сиропом виготовляють цукерки, зефір, маршмелоу, креми, ганаші, ягідні та фруктові начинки. Він надає виробам еластичності, блиску та покращує консистенцію ганаша чи крему. При заморожуванні затримує вологу в середині десерту.
Сироп також використовують як консервант, для збільшення терміну придатності випічки чи десерту.
Зберігати в сухому, недоступному для сонця місці (макс. 20°C).
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Irca |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Пластикове відро |
- Ціна: 220 ₴/кг