В основному ванільний цукор використовується для приготування випічки, оскільки не втрачає своїх корисних властивостей при дії високих температур. З ним кекси, мафіни, печива, тістечка та пироги пахнуть ванільним ароматом та покращують настрій!
Крім того, цей цукор можна додавати в коктейлі, йогурти, морозиво, каші, запіканки та соуси замість звичного нам цукру.
Ванільний цукор Dr. Oetker Professional надає стравам вишуканого та насиченого аромату ванілі. Має широкий спектр застосування: підходить для приготування випічки, десертів, кремів, тортів, тістечок, сирників, соусів, йогуртів, молочних коктейлів, кави та інших напоїв. він відрізняється приємним природним, але при цьому досить насиченим ароматом ванілі. Аромат залишається інтенсивно виражений у готових десертах. Ванільний цукор швидко розчиняється у кремах, тесті, меренгах та інших кондитерських масах, не залишаючи крупинок та стійкий до дії високих температур.
Ванільний цукор Dr. Oetker не змінює колір готового виробу
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Dr. Oetker |
Країна виробник | Румунія |
Вага | 100 г |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 38 ₴/100 г