Кондитерська глазур використовується для відливання декору, формування плиток і фігурних виробів.
На основі глазурі дуже легко приготувати шоколадний ганаш – незамінний для прикраси багатьох десертів.
Глазур відмінно плавиться тому широко застосування для покриття всіх видів кондитерських виробів, морозива, сирків і ін. Глазурі не вимагають темперування, як шоколад. Темперування шоколаду – складний процес, вимагає певних навичок і займає додатковий час кондитерів. Використання глазурі – дуже просте.
Склад: цукор білий кристалічний, жир рослинний (олія пальмоядровий повністю гідрогенізований ), сироватка молочна суха, емульгатор соєвий регулятор кислотності, ароматизатор “молоко”, сіль кухонна, ароматизатор “ванілін”.
Умови зберігання: продукт зберігати в сухих, чистих приміщеннях, які не мають сторонього запаху, при температурі +18 (+\-5) °C і відносній вологості повітря не вище 75%.
Енергетична цінність: 2189кДж\547кКал.
Пакування: від 500 грамів.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
В ЛІТНІЙ ПЕРІОД ВІДПРАВКА ДАННОГО ТОВАРУ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Мір |
Країна виробник | Україна |
Колір | Білий |
Основні | |
Упаковка | zip-пакет |
Вага | 500 |
- Ціна: 81 ₴/упаковка