З розвитком кондитерської справи, просто приготувати смачний десерт вже недостатньо. Зовнішній вигляд також відіграє велику роль. Домогтися привабливого дизайну таким чином, щоб не загубилися смак та корисність, можна за допомогою мигдальних пластівців. При додаванні до страв надає випічці тонкий мигдальний смак і насичений аромат, а також приємний хрускіт.
Мигдалеві пелюстки – продукт, виготовлений з горіхів мигдалю. Після термічної обробки (бланшований), не обсмажений, завтовшки не більше 0,7 мм. Їх додають у печиво, бісквіти, декорують ними торти.
Мигдалеві пелюстки нічим не відрізняються від цільного мигдалю за своїми властивостями, тому сміливо можете використовувати їх не тільки для надання неповторного вигляду вашим стравам, але і як необхідний та корисний інгредієнт.
Пелюстки мигдалю багаті на рослинний білок і клітковину. Клітковина необхідна підтримки здорової травної системи та зниження рівня поганого холестерину.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Calconut |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 100 г |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 47 ₴/100 г