Молочний шоколад є результатом комбінації какао-олії та цукру, до яких додають лецитин та аромат.
Після методично темперованої ідеальної кристалізації какао-олії шоколад формують у яскраві краплі або шматочки різних розмірів, які зберігають характеристики смаку (кислотність, гіркоту та насолоду) разом з характеристиками дотику (тверде, але м'яке при плавленні).
Сфера застосування цього виду шоколаду:
- соуси та глазурі;
- глазуровані цукерки;
- порожнисті фігури;
- формовані цукерки;
- наповнювачі та ганаш;
- декор;
- морозиво;
- ароматизація.
Склад: цукор, молоко сухе цвітіння, молоко сухе знежирене, какао - масло, сироватка молочна суха, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ванілін.
Мінімальний вміст какао – продуктів не менше 36%.
Пакування: 500 грамів.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
В ЛІТНІЙ ПЕРІОД ВІДПРАВКА ДАННОГО ТОВАРУ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні | |
---|---|
Виробник | Мір |
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 208 ₴/упаковка