Опис товару
Желатин ТМ Trobas має чудові кулінарні характеристики: чистоту, прозорість, відсутність сторонніх запахів, рівномірну консистенцію та швидкість набухання. У кондитерському виробництві використовують як емульгатор та стабілізатор з нейтральним смаком для молочних десертів, чізкейків, мармеладу піноутворювача при приготуванні мусових тортів та зефіру.
Фасування від 100 грамів.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Trobas |
Країна виробник | Нідерланди |
Вага | 100 г |
Упаковка | zip-пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 72 ₴/100 г