Традиційне італійське пшеничне борошно Манітоба має високий вміст білка (до 80%) , що дозволяє отримати більшу кількість тіста, порівняно зі звичайним пшеничним борошном а також має підвищений вміст мінералів. Має повітряну текстуру і білий колір.
Ідеально підходить для професійного та домашнього приготування різноманітної солодкої та солоної випічки. Підходить для виробів із тривалим (до 15 годин) вистоюванням тіста. Борошно можна використовувати окремо або змішувати з іншим борошном.
Оригінальна упаковка паперовий мішок – 25 кг.
Фасування в пакети від 1 кг.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Molino Naldoni |
Країна виробник | Італія |
Вага | 1 кг |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 90 ₴/кг