Професійне какао масла в краплях Burro Cacao Gocce - це жир, який отримують із зерен плодів шоколадного дерева. Какао-масло жовтувато-білого кольору, має ніжні нотки, тонкий аромат та характерний смак. Після нагрівання стає прозорою маслянистою рідиною.
У кулінарії масло какао використовується при виготовленні шоколаду, цукерок, тортів, кремів та інших десертів. Саме какао-масло надає шоколадним виробам їх маслянисту консистенцію.
Його можна жиророзчинними барвниками, а потім збризкувати поверхню шоколадних цукерок, щоб прикрасити їх, або розпорошувати на поверхню торта, щоб створити ефект оксамитової текстури. При додаванні до шоколаду підвищується його плинність.
Енергетична цінність : 3700кЖд\900кКал
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Irca |
Країна виробник | Італія |
Вага | 100 г |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 198 ₴/100 г