Бальзамічний оцет знаходить широке застосування у кулінарії. Його в гомеопатичних дозах по краплі додають в соуси, салатні заправки, збризкують їм овочі, фрукти, десерти, сири, морепродукти або смажене м'ясо.
Бальзамічний оцет – дуже чорний, концентрований та інтенсивно ароматизований. Його виробляють в Італії з виноградного сусла, то перемелених разом із шкіркою, соком, насінням та стеблами ягід.
Дайте волю фантазії і збагатіть смак своєї страви вишуканими терпко-солодкими нотками італійського бальзаміка!
Склад: винний оцет(містить сульфіти), концентроване виноградне сусло, барвник: карамель Е150в (містить сульфіти).
Кислотність: 6%.
Вага нетто: 500 мл.
Зберігати при кімнатній температурі в сухому прохолодному місці, без потрапляння прямих сонячних променів.
Енергетична цінність: в 100г продукту: 64 кКал/273кДж, вуглеводів 12, 00г, білків 0,25г.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 500 мл |
Країна виробник | Італія |
Тип | Бальзамічний оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |
Концентрація | 6 % |
Виробник | MODENA |
- Ціна: 110 ₴