Опис товару
Бальзамічний уксус знаходить широке застосування у кулінарії. Його в гомеопатичних дозах по краплі додають в соуси, салатні заправки, збризкують їм овочі, фрукти, десерти, сири, морепродукти або смажене м'ясо.
Бальзамічний уксус – дуже чорний, концентрований та інтенсивно ароматизований. Його виробляють в Італії з виноградного сусла, то перемелених разом із шкіркою, соком, насінням та стеблами ягід.
Дайте волю фантазії і збагатіть смак своєї страви вишуканими терпко-солодкими нотками італійського бальзаміка!
Доставка в інші міста продуктів здійснюється тільки по 100% передоплаті.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Об`єм | 500 мл |
Країна виробник | Італія |
Тип | Бальзамічний оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |
Концентрація | 6 % |
Інформація для замовлення
- Ціна: 105 ₴