Заморожений манго і нарізаний кубиком після розморожування стає соковитим і солодким, таким, як задумала його природа. Кубик манго відрізняється більш стиглим і солодким смаком. Плід манго можна використовувати як наповнювач для десерту, морозива або сорбету.
Фрукт нарізаний і заморожений за технологією шокового заморожування або, ще називають, за технологією глибокого заморожування. Шокова заморозка дозволяє зберегти в плоді всі вітаміни, смак, структуру і навіть ароматний запах.
Не підлягає повторному заморожуванню після розморожування, оскільки може втратити всі корисні властивості.
Ціна за 1кг. Мінімальне замовлення від 2.5 кг. = 1 упаковка.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Заморожені |
Культура | Манго |
Тип | Фасовані |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 193 ₴/кг