
Паста соєва світла 1 кг
- В наявності
- Код: ФР-00000676
280 ₴
- +380 (63) 955-58-51
Місо – це паста із ферментованих бобів, яка, як і рис, є невід'ємною частиною японської національної кухні. Ця паста виготовляється з варених та подрібнених соєвих бобів. До них додають сіль та солод (пророщені та зброжені зерна рису, пшениці або ячменю). Суміш можна ферментувати від тижня до року. Соєві боби, як і рис, були основним продуктом харчування японців з давніх-давен. Багато джерел стверджують, що соя була завезена з Китаю понад два тисячоліття тому.
Як і інші продукти ферментації боби місо набувають у процесі бродіння додаткових властивостей, корисних для організму. Якщо спочатку бобові культури самі по собі багаті на білок і мікроелементи, за рахунок чого місо паста вважається гідною заміною м'яса для вегетаріанців. Крім того, соєва паста – джерело вітамінів. Їх у світлій пасті міститься чимало: у тому числі і вітаміни групи В, а також вітамін С, А, Е. За рахунок ферментації паста також набуває великої кількості корисних ферментів для травлення та вважається лікувальним засобом для відновлення печінки, ШКТ і навіть для покращення кольори обличчя та стану шкіри.
Склад: соєві боби, рис, сіль кухонна, вода.
Харчова цінність на 100 г продукту: 192 ккал, білки 11г, жири 6,1г, вуглеводи 24,5г, натрій 4,7г, вода 46г.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°C до +25°C у сухому темному місці.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соєві пасти |
Упаковка | Дой-пак |
Вага упаковки | 1 кг |
- Ціна: 280 ₴