Ковбаса Чорізо - традиційна пікантна іспанська сиров'ялена ковбаса з м'яса свиней білих порід. До її складу входять такі приправи як часник, майоран, паприка (яка і надає їй характерного кольору, смаку та аромату) і навіть біле вино. Вона має пружну текстуру, насичений колір і велику фактуру. Її готують тільки з добірного м'яса і сала. Залишає довгий приємний післясмак і відчуття маслянистості.
Рецепт приготування запечених яєць з чоризо та сиром бри:
Інгредієнти: вершкове масло - 2 чайні ложки, чоризо - 2 шматки, вершки 10%-ні - 100 мл, сир бри - 100 г, куряче яйце (велике) - 2 штуки, мелений чорний перець - за смаком.
Розігріти духовку до 180 градусів. Дві кавові чашки змастити руками вершковим маслом. Чорізо дрібно нарізати, рівномірно розкласти по дну чашок, залишивши трохи прикраси. Налити трохи вершків на чорізо. Розбити яйця по склянках, щоб жовток залишився цілим. Нарізати бри трикутними скибочками, кожен приблизно по 25 грамів, і акуратно покласти його в чашку кутом вниз, не пошкоджуючи жовток. Для краси додати ще трохи чоризо і до смаку посипати чорним перцем. Залишити в духовці на 10-15 хвилин|мінути|, поки білок не приготується.
Вага 1 палиці ковбаси 0,5 кг.
Ціна вказана за 1 кг!
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
Фасовка | Шматок |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
- Ціна: 544 ₴/кг