Бальзамічний оцет Aceto Balsamico Di Modena, 1 л надає оригінальний смак копченому лососю, пасті, піці, різотто, рибі, вареному або смаженому на грилі м'ясу, овочам, канапе, сиру, морозиву, полуниці, темному шоколаду.
Оцет відноситься до розряду кисло-солодких приправ і традиційно виготовляється в італійському містечку Модена. Порівняно зі звичайним виноградним оцтом, бальзамічний виробляється за зовсім іншою технологією. Його готують із соку певних сортів білого винограду, для чого сировину пресують та варять у відкритих котлах. Потім отримане сусло охолоджують, проціджують і переливають у бочки із спеціальних порід дерева (вишня, каштан, туя, дуб). Протягом процесу дозрівання, у міру випаровування надлишку вологи, бальзамічний оцет переливають у бочки дедалі меншого обсягу. Після терміну витримки, продукт набуває присмаку деревини і складний аромат. Перед надходженням у продаж якість оцту в обов'язковому порядку тестує спеціальна комісія і лише після її схвалення приправа може мати горде звання бальзамічного оцту.
Калорійність бальзамічного оцту Aceto Balsamico Di Modena: 100 г бальзамічного оцту в середньому міститься близько 88 ккал.
Корисні властивості бальзамічного оцту Aceto Balsamico Di Modena: поліфеноли у складі бальзамічного оцту мають антиоксидантні властивості, але продукт застосовується в такій малій кількості, що говорити про їх системний вплив на організм необґрунтовано.
Витримка – 2 роки.
Кислотність – 6%.
Склад: винний оцет, варений виноградний мус.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | MODENA |
Об`єм | 1000 мл |
Країна виробник | Італія |
Тип | Бальзамічний оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |
Концентрація | 6 % |
Ціна за 1 л. | 132 |
- Ціна: 139 ₴