Плавлений сир у скибочках з насиченим сирним смаком ідеальний для професійного приготування гарячих сендвічів, хот-догів і бургерів. Його застосування в ресторанах швидкого обслуговування допомагає істотно знизити трудовитрати, відсоток браку і кількість відходів, завдяки легкому відділенню скибочок один від одного в упаковці по спеціальній технології. Оптимальна товщина і вага кожного скибочки в зручній укладанні знижує собівартість і підвищує якість готового страви, завдяки чому цей сир визнаний усіма провідними мережами ресторанів швидкого обслуговування , а компанія Hochland є одним з найбільших в світі постачальників шматочків плавленого сиру для HoReCa.
Склад: сири 50%*, молоко знежирене відновлене, пальмова олія 14%, молоко сухе знежирене, емульгуюча сіль: цитрати натрію (Е331); модифікований крохмаль (Е1442), сіль, кислота: лимонна кислота (Е330); антиспікаючий агент: соняшникові лецитини (Е322); барвники: екстракт паприки (Е160с), каротини (Е160а).
* з них 6% сиру Чеддер.
Поживна цінність на 100 г продукту:
енергетична цінність - 1329 кДж/320 ккал, жири - 25,9 г, з них насичені - 14,5 г, трансжирні кислоти - 0,5 г, вуглеводи - 4,7 г, з них цукри - 3,5 г, білки - 17,1 г, сіль - 2,2 г, крохмаль - 1,58 г.
Зберігати в холодильнику при температурі +2°C до +8°C.
Рецепт приготування поленти з креветками:
Інгредієнти: полента - 200 г, сир чеддер - 50 г, вершкове масло - 40 г, тертий сир пармезан - 30 г, рослинне масло - 2 столові ложки, бекон - 4 шматки, очищені креветки - 30 штук, велика сіль - за смаком, мелений чорний перець - за смаком, печериці - 6 штук, часник - 1 зубчик, лимон - 1 штука, курячий бульйон - 100 мл, соус табаско - 1 чайна ложка, зелена цибуля - 4 стебла.
1. Доведіть до легкого кипіння чотири склянки води і, помішуючи, всипати поленту, додати терті чеддер і пармезан, 20 г вершкового масла, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і прибрати з вогню.
2. Розігріти сковороду, додати нарізаний бекон і смажити 10 хвилин. Перекласти тарілку, зберігши жир на сковороді.
3. Креветки посолити, поперчити, кинути на сковороду. Обсмажити 2 хвилини, 1 раз перевернувши, перекласти на тарілку і кинути на сковороду тонко нарізані гриби. Помішуючи тушкувати 5 хвилин, потім додати подрібнений часник і варити ще хвилину. Влити бульйон і дати рідини википіти на третину.
4. Повернути креветки, додати столову ложку лимонного соку, масло, що залишилося і табаско. Варити ще хвилину, викласти в посуд поленту і зверху викласти креветки. Посипати кожну порцію беконом і нарізаною цибулею.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hochland |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 1033 г |
Тип | Напівтвердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
- Ціна: 446 ₴