Темпура - це спеціальне панірувальне борошно для обсмажування продуктів у фритюрі. У японській кухні це борошно використовують для приготування кляру, в якому обсмажують морепродукти: кальмари, креветки, рибу та різні овочі, а також готують гарячі роли Темпура з різноманітними начинками. В результаті виходить страва, в якій продукти залишаються свіжими, що тануть у роті і абсолютно нежирними на смак, незважаючи на те, що їх смажать у олії.
Склад: борошно пшеничне в\г, крохмаль кукурудзяний, рисове борошно, сіль кухонна, сода, стабілізатор Е450.
Продукт або компонент можуть викликати індивідуальну алергічну реакцію.
Енергетична цінність 1393,4кДж\332,8кКал
Зберігати при температурі від +2 до +25 °C та відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців.
Спосіб використання: Очистіть та підготуйте морепродукти. Злегка посипте їх мукою темпура. Змішайте борошно темпура та воду у пропорції 1:1,3. Занурте продукти в приготовану суміш. Помістити приготовлені морепродукти в олію з температурою 170 ° C, переверніть продукти після того, як вони злегка спливуть, поки вони не стануть золотистого кольору
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Термін придатності | 12 міс |
Тип | Борошно |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 82 ₴/упаковка