Кошик
599 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
Соус соєвий 20л

Соус соєвий 20л

  • В наявності
  • Код: ФР-00000626

1 065 ₴/упаковка

Соус соєвий 20л
Соус соєвий 20лВ наявності
1 065 ₴/упаковка
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Соєвий соус, без перебільшення, є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні. Соєвий соус так само добре підходить в якості заправки готових страв, так і в процесі приготування. При подачі гарнірів додайте кілька крапель соєвого соусу і переконайтеся, якою смачною і багатою може бути смакова палітра звичайних страв.

Склад: вода питна, сіль кухонна, цукор, суміш соєвих соусів згущеного та концентрованого (сіль кухонна, соєві боби, борошно пшеничне, вода питна, цукор, барвник Е150а, загущувач мальтодекстрин, підсилювач смаку та аромату: Е621, Е627, Е631, консервант Е202), карамельний барвник, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, загущувач мальтодекстрин, консервант: сорбат калію та бензоат натрію, регулятор кислотності: оцтова кислота, підсолоджувач: цикломат натрію та сахаринат натрію.

Соєві боби та борошно пшеничне можуть викликати індивідуальну алергічну реакцію.

Поживна цінність в 100 г продукту: Енергетична цінність - 109,28 кДж/26,1 кКал.

Після відкриття зберігати в холодильнику не більше 30 діб.

Рецепт приготування перчених стейків з тунця з заправкою з васабі:
Інгредієнти: філе тунця - 1 кг, соєвий соус - 3 столові ложки, мелений чорний перець - 3 столові ложки, спаржа - 250 г, червона цибуля - 2 головки, оливкова олія - ​​2 столові ложки, грецький йогурт - 50 г, майонез - 3 столові ложки, лимонний сік - 1 столова ложка, васабі - 2 чайні ложки, кріп - 1 столова ложка.
1. Розігріти гриль. Філе тунця розрізати на 4 стейка і додати соєвий соус, рясно посипати перцем і злегка придавити. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити на деякий час в холодильник.
2. У невеликій мисці змішати пасту васабі, йогурт, майонез, лимонний сік і подрібнений кріп.
3. Змішати четвертинки спаржі та цибулі з вершковим маслом. Смажити овочі на грилі близько 5 хвилин. Зберігати теплими.
4. Смажте тунця на грилі 3-5 хвилин, перевернувши один раз або поки він не зарум'яниться. Усередині тунець повинен бути злегка рожевим. Час приготування залежить від товщини стейків. Кожен шматок нарізати тонкими смужками.
5. Викласти на тарілки спаржу і цибулю, зверху тунець і полити заправкою.

Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
ТипСоєві соуси
Об`єм20000 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 065 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner