Коктейльною (салатною) креветкою - називають повністю готовий до вживання продукт - м'ясо креветок, очищене від панцира, голови і ніг і заморожене. Перед вживанням їх достатньо розморозити та промити кип'яченою водою. Варити не треба. Часто використовується для начинки ролів, для приготування соусів та японських салатів.
Розмір 100/200
Склад: креветки, вода питна (в якості захисноЇ глазурі).
Умови зберігання: зберігати при температурі не вище ніж -18°C або нижче.
Вага упаковки – 1 кг.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип | Креветки |
Вид продукції | Заморожені |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 379 ₴/кг