Кунжутна олія - це один з поширених інгредієнтів страв східної кухні. Як відомо, японська кухня славиться не тільки ролами та суші, але й іншими стравами та легкими салатами. Саме для приготування таких страв ми пропонуємо Вам спробувати таку улюблену і поширену на Сході кунжутну олію. Кунжутна олія використовується в азіатській кухні як приправа до м'ясних, овочевих та рибних страв. Його додають у їжу в невеликих кількостях, щоб надати їй чудовий смак з горіховими нотками та пряний аромат. Найкраще зробити це перед самою подачею на стіл, щоб масло не втратило своїх смакових якостей та корисних властивостей. Склад: Олія кунжутна очищена гарячого пресування/рафінована. Енергетична цінність: на 100 г продукту - 840 калорій. Зберігати у темномному сухому місці. Виробник: Китай Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою. Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними |
Основні | |
---|---|
Об`єм | 1800 мл |
Країна виробник | Китай |
Тип | Масло |
Упаковка | Пластикова пляшка |
- Ціна: 1 053 ₴/бут