Тонкацу – найвідоміший соус у Японії для приготування гарячих м'ясних страв. Тонкацу готується на основі овочів та фруктів, що дуже гармонійно поєднуються на смак.
У японській кухні Тонкацу використовують як приправу, подаючи до м'яса чи темпури. Цей соус додають у салати та гарячі страви.
Склад: соєвий соус (соєві боби, пшениця вода, сіль) оцет, томати, яблуко, морквяний сік, сік селери, екстракт водоростей, цибуля, часник, імбир, цукор, сіль, крохмаль, білковий гідролізат, лимонна кислота.
Харчова цінність на 100г: калорійність 149кКал, білки 0,5г, жири 0г, вуглеводи 25,7г, натрій 2909мг.
Зберігати в в сухому прохолодному місці при t +5-+30С.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об`єм | 1800 мл |
- Ціна: 763 ₴/бут