Картопляні скибки зі шкіркою. Картопля різана бланшована, підсмажена.Продукт глибокого замороження
Не розморожувати! Після розмороження повторно не заморожувати.
Приготування: заморожену порцію картопляних скибочок занурити в гарячій олії, розігрітій до температури 175°С. Смажити близько 4-5 хвилин, до отримання відповідної хрумкості і кольору.
Мінімальне замовлення від 2.5 кг. = 1 упаковка.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага упаковки | 2.5 кг |
- Ціна: 250 ₴/упаковка