Домашні фаршировані перці ручної роботи. Повноцінна, ситна і дуже смачна страва для всієї родини. Для приготування фаршированих перців ми використовуємо тільки найсвіжіші і якісні продукти.
Склад: перець, м'ясне асорті (свинина, яловичина, курка), рис, цибуля ріпчаста, морква, томатна паста, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Термін придатності та умови зберігання: 180 діб при температурі не вище 18С. У літній період рекомендується переносити в термопакеті.
Спосіб приготування: Фарширований перець помістити в каструлю замороженим. Зробити зажарку з моркви та цибулі. При бажанні, в зажарку можна додати сметану або томатну пасту. Викласти готову зажарку на перець. У каструлю з перцями додати воду, щоб закрило верх перців. Тушкувати в середньому 1 годину 30 хвилин на малому вогні. Подавати зі сметаною. Смачного!
Рекомендації: Повторно не заморожувати.
Ціна за 1 кг. Мінімальне замовлення від 1 кг = 1 упаковка.
Доставка здійснюється тільки по м.Києву.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Фаршировані перці |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Ціна за 1 кг | 165 |
Основні атрибути | |
Вага | 1 |
- Ціна: 158 ₴/кг