Кошик
129 відгуків
УкраїнаКиївул.Алма-Атинская 2/1
+38067-110-40-80
+38063-955-58-51
+38067-498-47-27
Food Fest
Кошик
Голубці з м'ясом (пакування 1 кг)

Голубці з м'ясом (пакування 1 кг)

  • Очікується

180 грн./кг

Голубці з м'ясом (пакування 1 кг)
Голубці з м'ясом (пакування 1 кг)Очікується
180 грн./кг
+38067-110-40-80
  • +38063-955-58-51
  • +38067-498-47-27
    Раздел "Интерьерные куклы"
+38067-110-40-80
  • +38063-955-58-51
  • +38067-498-47-27
    Раздел "Интерьерные куклы"
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 09:30 — 18:00
    Вівторок 09:30 — 18:00
    Середа 09:30 — 18:00
    Четвер 09:30 — 18:00
    Пʼятниця 09:30 — 18:00
    Субота Вихідний
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Київ

  • +38067-110-40-80
    +38063-955-58-51
    +38067-498-47-27Раздел "Интерьерные куклы"
    Виктория
    УкраїнаКиївул.Алма-Атинская 2/1
    +38067-110-40-80
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Описание товара
Домашні голубці з м'ясом ручної роботи. Класична страва на домашній кухні - голубці! Їх обожнюють і дорослі і діти.

Для приготування голубців ми використовуємо тільки найсвіжіші і якісні продукти.

Склад: капуста, м'ясне асорті (свинина, яловичина, курка), рис, цибуля ріпчаста, морква, томатна паста, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений.

Термін придатності та умови зберігання: 180 діб при температурі не вище 18С. У літній період рекомендується переносити в термопакеті.

Перший варіант приготування (в каструлі): зробити соус з моркви, цибулі і томатної пасти. Для цього обсмажити на сковорідці нарізану цибулю, терту моркву, трохи пізніше додати в зажарку томатну пасту або томатний соус. Додати сіль, спеції, лавровий лист. При бажанні можна додати трохи сметани. Заморожені голубці помістити в каструлю і залити водою, щоб закрити верх голубців. Тушкувати в середньому 1 годину 30 хвилин на малому вогні. Подавати зі сметаною. Смачного!

Другий варіант приготування (в мультиварці): необхідно розігріти мультиварку при включеній програмі Жарка. В чаші мультиварки обсмажити нарізану цибулю, терту моркву до незначної м'якості, додати томатну пасту або томатний соус. Додати сіль, спеції, лавровий лист. Голубці розморожувати не потрібно. З чаші техніки відібрати половину соусу, помістити в неї заморожені голубці. Полити голубці другою частиною соусу, залити водою і закрити кришку.
Вибрати функцію «Тушкування» і чекати закінчення готування. Смачного!

Рекомендації: Повторно не заморожувати.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 180 грн./кг