Сегменти сиру Камамбер в паніровці — це шматочки м'якого сиру, загорнуті в хрустку паніровку, які часто подаються теплими після приготування на пательні або в духовці. Сир всередині стає розплавленим, кремовим та тягучим, а зовні він має золотисту, хрустку скоринку. Ця страва популярна як закуска і може бути доповнена солодкими соусами, наприклад, журавлинним.
Склад: сир Камамбер, борошно в/г, яйце куряче пастеризоване, жир у вигляді рослинної олії, вода питна, сухарі панірувальні.ПРИГОТУВАННЯ у фритюрі t 170-175 C 2хв.Фасовка 1 кг, 5 кг/ящ.Маса 1шт. 14-16г.
Попередження: оскільки кухонне обладнання має різні технічні характеристики, час приготування може бути різним.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 40 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Вага | 1000 г |
- Ціна: 725 ₴/кг


