Кошик
126 відгуків
УкраинаКиївул.Алма-Атинская 2/1
+38067-110-40-80
+38063-955-58-51
+38067-498-47-27
Food Festival
Кошик
вверх
  • Сир Маскарпоне TM Mlekoma 250г, фото 2
вниз
Сир Маскарпоне TM Mlekoma 250г

Сир Маскарпоне TM Mlekoma 250г

  • Очікується
  • Код: фр-00000095

65 грн.

Сир Маскарпоне TM Mlekoma 250г
Сир Маскарпоне TM Mlekoma 250гОчікується
65 грн.
+38067-110-40-80
  • +38063-955-58-51
  • +38067-498-47-27
    Раздел "Интерьерные куклы"
+38067-110-40-80
  • +38063-955-58-51
  • +38067-498-47-27
    Раздел "Интерьерные куклы"
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Описание товара

Маскарпоне – м'який свіжий сир з регіону Ломбардії (на півночі Італії). Процес його приготування відрізняється від виробництва інших італійських сирів. Сир отримують з ніжною суміші вершків і молока, яку доводять до високої температури, за рахунок чого сир набуває особливого вершковий смак. Незамінний інгредієнт десерту тірамісу, він також відмінно підходить для різотто, надаючи страві насичену кремову текстуру.
Доставка в інші міста, охолоджених і заморожених продуктів здійснюється тільки по 100% передоплаті.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад і смакові якості залишаються незмінними.

Рецепт приготування бісквітного торта з ананасами і маскарпоне:
Інгредієнти: борошно пшеничне - 5 ст. л., крохмаль - 3 ст. л., яйце куряче - 3 шт., цукор (80 гр. в тісто, 150 гр. в крем) - 230 г., какао-порошок - 3 ст. л., ананас - 500 г., вершки - 100 мл., маскарпоне - 250 г., желатин - 6 г.
Яєчні жовтки розтерти з цукром, змішати борошно з какао і крохмалем, підмішати до жовтків, окремо збити білки і ввести в тісто. Розділити тісто на 3 частини. Заповнити третю частину форми і випікаємо три коржа. Ананас пропустити через м'ясорубку, змішати з 80 г. цукру і варити на середньому вогні. Додати вершки і варити, поки маса не загустіє на повільному вогні, попередньо замочити желатин. Коли маса загустіє, розчинити желатин в кремі. Перемішати маскарпоне з цукром, що залишився. Застелити форму плівкою, викласти перший бісквітний корж, залити ананасовим кремом, покласти корж, потім крем з маскарпоне і останній корж. Закрити плівкою і поставити в холодильник на кілька годин до повного застигання.

Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Тип молокаКоров'яче
Вага250 г
Користувальницькі характеристики
ВиробникSottile Guto
Жирність80
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 грн.