Кошик
542 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
Оцет Міцукан 1л

Оцет Міцукан 1л

  • В наявності
  • Код: ФР-00000239

68 ₴

Оцет Міцукан 1л
Оцет Міцукан 1лВ наявності
68 ₴
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Білий рисовий оцет Міцукан - це необхідна складова рецептури приправи для японських суші. Він використовується для ароматизації рису та для маринування морепродуктів. Також білий рисовий оцет чудово підходить як заправка салатів із сирих овочів, страв з риби та птиці, для приготування різних соусів. Крім того, рисовий оцет відрізняють багато дієтичних властивостей, де не останнє місце займає його здатність стимулювати травлення. До того ж він має протимікробну дію. Ніжний смак рисового оцту зробив його улюбленою приправою у багатьох західних кулінарах. У перекладі з японської слово "су" (перший склад слова "суші"!) означає - "уксусний рис". 

Склад: вода питна, цукор, оцет рисовий, оцтова кислота, сироп глюкозно-фруктозний,сіль кухонна, регулятор кислотності лимонна кислота, фруктоза, карамельний барвник.

Енергетична цінність на 100г продукту: 105,93кДж\25,3кКал

Рецепт приготування ролів з сиром філадельфія і сьомгою:
Інгредієнти: рис - 500 г, сухі водорості норі - 1 штука, слабосолона сьомга - 300 г, сир Філадельфія - 175 г, маринований імбир - за смаком, соєвий соус - за смаком, рисовий оцет - 2 столові ложки, васабі - за смаком .
Стакан рису для суші ретельно промити кілька разів, перекласти в каструлю і залити водою у співвідношенні 1:1-1,2. Поставити каструлю на середній вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити рис, не знімаючи кришку, близько 20 хвилин. Потім дати рису постояти хвилин п'ятнадцять, перекласти в миску і заправити рисовим оцтом із сіллю і цукром. Покласти лист
норі блискучою стороною вниз на бамбукову рогожу (килимок) так, щоб край водоростей збігався з краєм циновки. Розподіліть рис для суші, змочивши долоню водою. Залиште невелику смужку на кінці біля нори і змістите на протилежний кінець. Стискати рис не потрібно, він сліпнется без будь-яких додаткових зусиль з вашого боку. Помістити сир Філадельфія в центр. Лосось нарізати рівними скибочками і викласти поверх сиру. Піднімаючи край килимка, акуратно згортати рол. Отриману ковбасу відправити остигати в холодильник на 7 хвилин, потім гострим ножем розрізати на рівні частини.

Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.

Характеристики
Основні
Об`єм1000 мл
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПластикова пляшка
Користувальницькі характеристики
Типоцет мицукан
Інформація для замовлення
  • Ціна: 68 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner