Бульйон Хондаши - гранульований сухий бульйон, один з основних інгредієнтів японського місо-супу також входить до складу багатьох японських супів і соусів. Може використовуватися при приготуванні заправки для рису. Використовують в якості основи для японського бульйону дасі або даші.
Володіє трьома безумовними перевагами:
1. Сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.
2. Сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.
3. Сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів.
Саме тому вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як варених, так і приготованих на грилі або на пару.
Склад: сіль, крохмаль, порошок морської капусти, ароматизатор.
Харчова цінність на 100 г: калорійність: 234 ккал, білки 24,2г, жири 0,8г, вуглеводи 31,6г. Не містить ГМО.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Рибний бульйон Хандаши |
- Ціна: 481 ₴