Сухарі панко – це паніровочна суміш, яка широко використовується в японській кухні в основному для приготування їжі у фритюрі. Сухарі панко являють собою суміш, яка складається з повітряних крихт. Саме сухарі панко дають саму хрустку скоринку, звичайна паніровочна суміш зробить скоринку ніжною, але не хрусткою. Також японські сухарі можна злегка обсмажити і посипати ними салат.
При використанні сухарів для темпури страви виявляються просмаженими, але не вбирають зайвого масла. Поверхня овочів або м'яса, обсипаних панко, набуває пишність і повітряну текстуру з легким хрускотом. Навіть форма їх відрізняється від звичайної панірування - вона більш подовжена, схожа на стружку. Додатково сухарі можуть надавати страві аромат спецій - нерідко в їх склад включають прянощі.
Склад: борошно пшеничне, крохмаль картопляний, борошно соєве, цукор кристалічний, сіль кухонна, барвники: Е160а, Е100, олія соняшникова рафінована, регулятор кислотності: Е270, Е260.
Умови зберігання: суміш панірувальну зберігають в сухих, доьре вентилюємих приміщеннях, без сторонніх запахів та заражень шкідниками.
У захищених від попадання прямих сонячних променів при температурі не більше 25°C та відносній вологості не більше ніж 75%.
Поживна цінність на 100 г продукту: 237-414 кКал (991,6-1732 кДж), білки - 7,8-11,8 г, жири - 1,0-10,0 г, вуглеводи 49,2-69,2 г..
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Taste Hunters |
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Вага | 1000 |
- Ціна: 112 ₴