Соєвий соус, без перебільшення, є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні. Соєвий соус так само добре підходить в якості заправки готових страв, так і в процесі приготування. При подачі гарнірів додайте кілька крапель соєвого соусу і переконайтеся, якою смачною і багатою може бути смакова палітра звичайних страв.
Склад: вода питна, сіль кухонна, цукор, суміш соєвих соусів згущеного та концентрованого (сіль кухонна, соєві боби, борошно пшеничне, вода питна, цукор, барвник Е150а, загущувач мальтодекстрин, підсилювач смаку та аромату: Е621, Е627, Е631, консервант Е202), карамельний барвник, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, загущувач мальтодекстрин, консервант: сорбат калію та бензоат натрію, регулятор кислотності: оцтова кислота, підсолоджувач: цикломат натрію та сахаринат натрію.
Соєві боби та борошно пшеничне можуть викликати індивідуальну алергічну реакцію.
Поживна цінність в 100 г продукту: Енергетична цінність - 109,28 кДж/26,1 кКал., жири 0г, вуглеводи 6,0г, білки 0,4г, сіль 9,0 г.
Після відкриття зберігати в холодильнику не більше 30 діб. У процесі зберігання можливе випадіння осаду.
Соєвий соус, без перебільшення, є основою смаку всіх страв східної і азіатської кухні. Соєвий соус так само добре підходить в якості заправки готових страв, так і в процесі приготування. При подачі гарнірів додайте кілька крапель соєвого соусу і переконайтеся, якою смачною і багатою може бути смакова палітра звичайних страв.
Рецепт приготування перчених стейків з тунця з заправкою з васабі:
Інгредієнти: філе тунця - 1 кг, соєвий соус - 3 столові ложки, мелений чорний перець - 3 столові ложки, спаржа - 250 г, червона цибуля - 2 головки, оливкова олія - 2 столові ложки, грецький йогурт - 50 г, майонез - 3 столові ложки, лимонний сік - 1 столова ложка, васабі - 2 чайні ложки, кріп - 1 столова ложка.
1. Розігріти гриль. Філе тунця розрізати на 4 стейка і додати соєвий соус, рясно посипати перцем і злегка придавити. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити на деякий час в холодильник.
2. У невеликій мисці змішати пасту васабі, йогурт, майонез, лимонний сік і подрібнений кріп.
3. Змішати четвертинки спаржі та цибулі з вершковим маслом. Смажити овочі на грилі близько 5 хвилин. Зберігати теплими.
4. Смажте тунця на грилі 3-5 хвилин, перевернувши один раз або поки він не зарум'яниться. Усередині тунець повинен бути злегка рожевим. Час приготування залежить від товщини стейків. Кожен шматок нарізати тонкими смужками.
5. Викласти на тарілки спаржу і цибулю, зверху тунець і полити заправкою.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Соєві соуси |
- Ціна: 69 ₴