Салат Чука (або Хіяші Вакаме) - це традиційне японське блюдо на основі бурих водоростей вакаме, з додаванням кунжутного масла, деревних грибів, цукру, оцту, соєвого соусу, інших компонентів. Пікантності салату додають обсмажені насіння кунжуту і перець чилі.
Склад: водорості шинковані (стебло ундарії перистої) (78%) комплексна харчова добавка (цукор, вода питна, соєвий соус (вода питна, соєві боби пшениця, сіль кухонна), оцет, сіль кухонна, підсилювач смаку і аромату глутамат натрію, дріжджовий екстракт), олія кунжутна, насіння кунжутне обсмажене (1,9%), агент жулюючий агар відновлений, рисовий оцет, перець чилі, екстракт сафлора (містить регулятор кислотності лимонну кислоту, консервант сорбат калію), підсолоджувач сахарин.
Енергетична цінність 253кДж/61 кКал
Поживна цінність на 100г продукту: білки - 0,8 г, жири 3,3г, вуглеводи - 6,9.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Білорусь |
- Ціна: 182 ₴/кг