Кошик
126 відгуків
УкраинаКиївул.Алма-Атинская 2/1
+38067-110-40-80
+38063-955-58-51
+38067-498-47-27
Food Festival
Кошик
Рис для суші

Рис для суші

  • В наявності
  • Код: ФР-00000289

40 грн./кг

Рис для суші
Рис для сушіВ наявності
40 грн./кг
Купити
+38067-110-40-80
  • +38063-955-58-51
  • +38067-498-47-27
    Раздел "Интерьерные куклы"
Купити
+38067-110-40-80
  • +38063-955-58-51
  • +38067-498-47-27
    Раздел "Интерьерные куклы"
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Описание товара
Традиційними стравами японської кухні, в основі якого лежить рис з оцтової приправою, різноманітні морепродукти і інші інгредієнти, є суші. Це дуже смачне і не менш корисне страву з початку 80-х років 20 сторіччя стало користуватися популярністю не тільки у себе на батьківщині, але і у всьому світі.

Обов'язковим компонентом у різних різновидах суші, а також сашимі, роли є рис для суші. Різниця в основному полягає лише у виборі численних начинок, приправ та їх комбінацій. Калорійність рису для суші становить 333 ккал на сто грамів.

Смак і консистенція відвареного рису – це основа, яка просто необхідна для приготування якісного суші, у зв'язку з чим і відбирати цей найважливіший інгредієнт потрібно з особливою ретельністю. А з-за того, що рис для суші постачають з багатьох країн, доводиться робити свій вибір серед його незліченних різновидів.

Взагалі будь-рис класифікується за ступенем обробки цього злаку, в залежності від якої він ділиться на лущений і шліфований. Шліфований рис в процесі цієї обробки ретельно полірують, позбавляючи його паростків і висівок, в той час як у шелушенного рису видаляють тільки лушпиння. Тому такий рис володіє великою кількістю поживних речовин і зберігає максимум корисних якостей. Однак, незважаючи на розходження в процесі обробки, харчова цінність і калорійність рису для суші, яка досить велика, не дуже відрізняється.

Найкращим варіантом вважається білий дрібнозернистий японський рис для суші, який на упаковці має характерну позначку, що підходить саме для приготування цієї страви. У разі відсутності такого можна, звичайно, купити білий дрібнозернистий або довгастий рис, але структура і смак готового страви буде трохи відрізнятися від традиційного варіанту.

До речі, знавці стверджують, що при виборі рису для суші завжди слід дивитися на дату виробництва продукту, так як злаки врожаю поточного року в процесі варіння можуть стати занадто клейкими, що неприпустимо. Як би те ні було, вибирати рис потрібно завжди однакового розміру, при цьому слід уникати продукту, на зернах якого зустрічаються тріщини або білі смуги. Так ви будете застраховані від можливого придбання низькоякісного рису для суші.

У процесі приготування цього продукту потрібно дотримуватися нескорые правила, щоб готовий рис вийшов ідеальним для суші або ролів. Перш за все його необхідно чотири рази (до прозорості води) промити холодною водою, а потім відкинути на друшляк і залишити приблизно на годину. Якщо рис достатньо зволожений, він набуває злегка матовий відтінок.

У вже відварений рис для суші прийнято додавати особливу суміш для надання йому специфічного смаку і необхідною клейкості. Складається вона з білого рисового або винного оцту, морської солі і цукру. Всі ці компоненти ретельно перемішують, а потім додають у готовий рис, ще раз змішують і використовують для приготування різноманітних видів ролів, суші, а також їх різновидів ― сашимі.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникКитай
Користувальницькі характеристики
Вага1000
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Основні
Вид крупиРисова
Інформація для замовлення
  • Ціна: 40 грн./кг