Маринований імбир увійшов в наше життя разом з суші – тонкі хрусткі пелюстки рожевого або білого кольору з гостро-солодко-парфумерним смаком.
Кореневище молодого імбиру містить флавоноїди, звані антоціани. При контакті з кислотою – оцтом, антоціани забарвлюються, надаючи рожевий відтінок.
Склад: корінь імбиру, вода питна, сіль кухонна, регулятори кислотності: оцтова кислота, лимонна кислота; підсолоджувачі: аспартам, консервант: сорбат калію; підсолоджувач: сахарин натрію, барвник.
Містить джерело фенілаланіну.
При надмірному вживанні може чинити послаблюючу дію.
Містить барвник, який може чинити негативний вплив на увагу та активність дітей.
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білки - 0г, жири - 0 г, в тому числі насичені жирні кислоти - 0г, вуглеводи 1,5г, в тому числі цукри - 0г, сіль 3,1г.
Умови зберігання: при температурі від 0 до +25, зберігати в сухому прохолодному місці, уникати прямого попадання сонячного світла. Після відкриття упаковку слід помістити в холодильник і зберігати не більше 48 годин при температурі від 0 до 4 °C.
Рецепт приготування ролів з сиром філадельфія і сьомгою:
Інгредієнти: рис - 500 г, сухі водорості норі - 1 штука, слабосолона сьомга - 300 г, сир Філадельфія - 175 г, маринований імбир - за смаком, соєвий соус - за смаком, рисовий оцет - 2 столові ложки, васабі - за смаком .
Стакан рису для суші ретельно промити кілька разів, перекласти в каструлю і залити водою у співвідношенні 1:1-1,2. Поставити каструлю на середній вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити рис, не знімаючи кришку, близько 20 хвилин. Потім дати рису постояти хвилин п'ятнадцять, перекласти в миску і заправити рисовим оцтом із сіллю і цукром. Покласти лист норі блискучою стороною вниз на бамбукову рогожу (килимок) так, щоб край водоростей збігався з краєм циновки. Розподіліть рис для суші, змочивши долоню водою. Залиште невелику смужку на кінці біля нори і змістите на протилежний кінець. Стискати рис не потрібно, він сліпнется без будь-яких додаткових зусиль з вашого боку. Помістити сир Філадельфія в центр. Лосось нарізати рівними скибочками і викласти поверх сиру. Піднімаючи край килимка, акуратно згортати рол. Отриману ковбасу відправити остигати в холодильник на 7 хвилин, потім гострим ножем розрізати на рівні частини.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Taste Hunters |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 108 ₴