Кошик
126 відгуків
УкраинаКиївул.Алма-Атинская 2/1
+38067-110-40-80
+38063-955-58-51
+38067-498-47-27
Food Festival
Кошик
Масло вершкове 72,5% ТМ Брусилов 5кг

Масло вершкове 72,5% ТМ Брусилов 5кг

  • Очікується
  • Код: ФР-00000096

615 грн.

Масло вершкове 72,5% ТМ Брусилов 5кг
Масло вершкове 72,5% ТМ Брусилов 5кгОчікується
615 грн.
+38067-110-40-80
  • +38063-955-58-51
  • +38067-498-47-27
    Раздел "Интерьерные куклы"
+38067-110-40-80
  • +38063-955-58-51
  • +38067-498-47-27
    Раздел "Интерьерные куклы"
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Описание товара

Масло найвищої якості 72,5% є сладкосливочным і поєднує в собі відмінний смак, якість і безпеку для здоров'я завдяки натуральності всіх складових. За допомогою тільки свіжих і натуральних вершків створюється масло марки "Брусилів", яке здатне наситити чудовими смаковими і ароматичними нотками будь-яку страву. Наприклад, хліб, що випікається з додаванням олії, стає дивно смачним і ароматним, починає мати солодкуватий вершковий присмак і аромат.
Доставка в інші міста, охолоджених і заморожених продуктів здійснюється тільки по 100% передоплаті

Рецепт приготування поленти з креветками:
Інгредієнти: полента - 200 г, сир чеддер - 50 г, вершкове масло - 40 г, тертий сир пармезан - 30 г, рослинне масло - 2 столові ложки, бекон - 4 шматки, очищені креветки - 30 штук, велика сіль - за смаком, мелений чорний перець - за смаком, печериці - 6 штук, часник - 1 зубчик, лимон - 1 штука, курячий бульйон - 100 мл, соус табаско - 1 чайна ложка, зелена цибуля - 4 стебла.
1. Доведіть до легкого кипіння чотири склянки води і, помішуючи, всипати поленту, додати терті чеддер і пармезан, 20 г вершкового масла, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і прибрати з вогню.
2. Розігріти сковороду, додати нарізаний бекон і смажити 10 хвилин. Перекласти тарілку, зберігши жир на сковороді.
3. Креветки посолити, поперчити, кинути на сковороду. Обсмажити 2 хвилини, 1 раз перевернувши, перекласти на тарілку і кинути на сковороду тонко нарізані гриби. Помішуючи тушкувати 5 хвилин, потім додати подрібнений часник і варити ще хвилину. Влити бульйон і дати рідини википіти на третину.
4. Повернути креветки, додати столову ложку лимонного соку, масло, що залишилося і табаско. Варити ще хвилину, викласти в посуд поленту і зверху викласти креветки. Посипати кожну порцію беконом і нарізаною цибулею.

Характеристики
Основні
Виробник  Брусилівський маслозавод
Країна виробникУкраїна
Вага5 г
Жири  73 %
Користувальницькі характеристики
УпаковкаКартонний пакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 615 грн.