Густий курячий суп з вершковим сиром, шпинатом і беконом
Інгредієнти:
Курячі грудки без кісток і шкіри — 900 г
Вершковий сир — 340 г https://foodfest.kiev.ua/p755611424-syr-viola-valio.html
Подрібнений сир чеддер — 120 г https://foodfest.kiev.ua/p788148600-syr-plavlenyj-hochland.html
Бульйон або вода — 550 мл
Шпинат — 100 гhttps://foodfest.kiev.ua/p881034587-shpinat-briket-rezanyj.html
Приправа — за смаком
Бекон — 220 гhttps://foodfest.kiev.ua/p768382172-bekon-syrokopchenyj.html
Приготування:
1. Влийте бульйон в каструлю з товстим дном.
2. Додайте курку, вершковий сир, сир чеддер і приправи.
3. Доведіть до кипіння, варіть на сильному вогні близько 20 хвилин.
4. Бекон наріжте смужками і обсмажте.
5. По закінченні вказаного часу, вийміть курячі грудки, розберіть їх на волокна.
6. Поверніть курку в каструлю, додайте шпинат і бекон. Прогрійте інгредієнти протягом декількох хвилин до м'якості шпинату. Подавайте.
Приємного апетиту!
Курячі грудки без кісток і шкіри — 900 г
Вершковий сир — 340 г https://foodfest.kiev.ua/p755611424-syr-viola-valio.html
Подрібнений сир чеддер — 120 г https://foodfest.kiev.ua/p788148600-syr-plavlenyj-hochland.html
Бульйон або вода — 550 мл
Шпинат — 100 гhttps://foodfest.kiev.ua/p881034587-shpinat-briket-rezanyj.html
Приправа — за смаком
Бекон — 220 гhttps://foodfest.kiev.ua/p768382172-bekon-syrokopchenyj.html
Приготування:
1. Влийте бульйон в каструлю з товстим дном.
2. Додайте курку, вершковий сир, сир чеддер і приправи.
3. Доведіть до кипіння, варіть на сильному вогні близько 20 хвилин.
4. Бекон наріжте смужками і обсмажте.
5. По закінченні вказаного часу, вийміть курячі грудки, розберіть їх на волокна.
6. Поверніть курку в каструлю, додайте шпинат і бекон. Прогрійте інгредієнти протягом декількох хвилин до м'якості шпинату. Подавайте.
Приємного апетиту!