Кошик
577 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик

Густий курячий суп з вершковим сиром, шпинатом і беконом

Густий курячий суп з вершковим сиром, шпинатом і беконом
Інгредієнти:

Курячі грудки без кісток і шкіри — 900 г
Вершковий сир — 340 г https://foodfest.kiev.ua/p755611424-syr-viola-valio.html
Подрібнений сир чеддер — 120 г https://foodfest.kiev.ua/p788148600-syr-plavlenyj-hochland.html
Бульйон або вода — 550 мл
Шпинат — 100 гhttps://foodfest.kiev.ua/p881034587-shpinat-briket-rezanyj.html
Приправа — за смаком
Бекон — 220 гhttps://foodfest.kiev.ua/p768382172-bekon-syrokopchenyj.html

Приготування:

1. Влийте бульйон в каструлю з товстим дном.
2. Додайте курку, вершковий сир, сир чеддер і приправи.
3. Доведіть до кипіння, варіть на сильному вогні близько 20 хвилин.
4. Бекон наріжте смужками і обсмажте.
5. По закінченні вказаного часу, вийміть курячі грудки, розберіть їх на волокна.
6. Поверніть курку в каструлю, додайте шпинат і бекон. Прогрійте інгредієнти протягом декількох хвилин до м'якості шпинату. Подавайте.

Приємного апетиту!
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner