Італійський суп з фрикадельками
Інгредієнти:
Для фрикадельок:
Яловичий фарш — 450 г
Подрібнений часник — 2 зубчики
Італійська приправа — 1 ч. л.
Сушена петрушка — ½ ч. л.
Яйце — 1 шт.
Пармезан тертий — 30 г https://foodfest.kiev.ua/p755936973-syr-parmezan-grana.html
Панірувальні сухарі — 40 г
Сіль, перець — за смаком
Для супу:
Оливкова олія — 2 ч. л.https://foodfest.kiev.ua/p759813340-maslo-olivkovoe-monini.html
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Селера — 2 стебла
Морква — 2 шт.
Томати у власному соку — 425 г https://foodfest.kiev.ua/p761252936-tomaty-ochischennye-rosso.html
Яловичий бульйон — 1½ л
Італійські приправи — 1 ч. л.
Соль, перец — по вкусу
Макароны — 100 г
Шпинат свежий — 100 г
Пармезан тёртый — для подачи
Приготовление:
1. Соедините все ингредиенты для фрикаделек в одной миске. Ложкой или влажными руками перемешайте до однородности. При необходимости можете добавить несколько чайных ложек воды, чтобы облегчить процесс.
2. Из полученной массы сформируйте маленькие шарики (0,5–1 см в диаметре). Обжаривайте фрикадельки на сковороде с маслом 8–10 минут, до готовности и румяности.
3. Тим часом у великій каструлі на середньому вогні розігрійте оливкову олію. Додайте дрібно нарізані цибулю, оселедців і моркву, обсмажуйте 4-5 хвилин.
4. Додайте томати у власному соку, яловичий бульйон, італійську приправу, сіль і перець. Доведіть суп до кипіння.
5. Додати фрикадельки і макарони. Продовжуйте варити суп за 10-15 хвилин до готовності макаронів і м'якості овочів.
6. Зніміть суп з вогню. Додайте шпинат, перемішайте.
7. Розлийте суп по порційним мисках і подавайте, прикрасивши зверху пармезаном.
Приємного апетиту!
Для фрикадельок:
Яловичий фарш — 450 г
Подрібнений часник — 2 зубчики
Італійська приправа — 1 ч. л.
Сушена петрушка — ½ ч. л.
Яйце — 1 шт.
Пармезан тертий — 30 г https://foodfest.kiev.ua/p755936973-syr-parmezan-grana.html
Панірувальні сухарі — 40 г
Сіль, перець — за смаком
Для супу:
Оливкова олія — 2 ч. л.https://foodfest.kiev.ua/p759813340-maslo-olivkovoe-monini.html
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Селера — 2 стебла
Морква — 2 шт.
Томати у власному соку — 425 г https://foodfest.kiev.ua/p761252936-tomaty-ochischennye-rosso.html
Яловичий бульйон — 1½ л
Італійські приправи — 1 ч. л.
Соль, перец — по вкусу
Макароны — 100 г
Шпинат свежий — 100 г
Пармезан тёртый — для подачи
Приготовление:
1. Соедините все ингредиенты для фрикаделек в одной миске. Ложкой или влажными руками перемешайте до однородности. При необходимости можете добавить несколько чайных ложек воды, чтобы облегчить процесс.
2. Из полученной массы сформируйте маленькие шарики (0,5–1 см в диаметре). Обжаривайте фрикадельки на сковороде с маслом 8–10 минут, до готовности и румяности.
3. Тим часом у великій каструлі на середньому вогні розігрійте оливкову олію. Додайте дрібно нарізані цибулю, оселедців і моркву, обсмажуйте 4-5 хвилин.
4. Додайте томати у власному соку, яловичий бульйон, італійську приправу, сіль і перець. Доведіть суп до кипіння.
5. Додати фрикадельки і макарони. Продовжуйте варити суп за 10-15 хвилин до готовності макаронів і м'якості овочів.
6. Зніміть суп з вогню. Додайте шпинат, перемішайте.
7. Розлийте суп по порційним мисках і подавайте, прикрасивши зверху пармезаном.
Приємного апетиту!