Кошик
751 відгук
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик

Торт "Травнева ніжність"

Торт "Травнева ніжність"

Інгредієнти:
- 2 яйця
- 2 столові ложки води
- щіпка солі
- 75 г цукрового піску
-40 г борошна
-упаковка ванільного цукру
-500 г сирної маси
-желатин 7 листочківhttps://foodfest.kiev.ua/p764977738-zhelatin-listovoj.html
-полуниця https://foodfest.kiev.ua/p766762930-klubnika-zamorozhennaya-vysshij.html

Спосіб приготування:
1) Відокремлюємо жовтки від білка, білок збиваємо з 2ст л води і сіллю додаємо жовтки і цукор, перемішуємо поки він не розійдеться, потім всипаємо борошно, готове тісто виливаємо у змащену олією форму і ставимо у підігріту духовку випікати 20-25 хв при 250 градусах, коли корж буде готовий залишити охолонути
2) 500 г сирної маси змішати з ванільним цукром. В окремому посуді замочуємо 7 листочків желатину.після того, як желатин стане м'яким, віджати і розчинити на повільному вогні, потім додати желатин 2 ложки сиру і тільки потім влити в сирну суміш
3) Добре перемішати. Коли желатин почне схоплюватися, викласти суміш у форму з остившім коржем і залишити в морозилці на пів години. Полуницю нарізати як вам більше подобається, викласти зверху на вже схопився сир
4) розчиняємо Желатин з 2 ст л цукру в холодній воді, ставимо на плиту і помішуючи доводимо до кипіння. Рідина гарячої виливаємо в ягоди і ставимо в холодильник. Через 20хв торт готовий

Приємного апетиту ;)

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner