САЛАТ С КРЕВЕТКАМИ И ОВОЩАМИ
Ингредиенты: на 2 порции
- креветки очищенные-150 г https://foodfest.kiev.ua/p765749847-krevetka-tigrovaya-1620.html
- огурец длинноплодный гладкий-1 шт
- помидоры черри-8 шт
- листья корн и руколла 50/50-70 г
- оливки или маслины без косточек (по вкусу) -1 банка https://foodfest.kiev.ua/p761394832-masliny-coopoliva-314120g.html
Заправка:
- оливковое масло-2 ст.л. https://foodfest.kiev.ua/p759813340-maslo-olivkovoe-monini.html
- бальзамический уксус-1 ст.л. https://foodfest.kiev.ua/p759262814-uksus-balzamicheskij-bellei.html
- лимонный сок-1 ст.л.
-Приготовление:
1. Перемішати інгредієнти для заправки.
3. Креветки розморозити, кинути в киплячу воду на пару хвилин. Злити гарненько воду і залити заправкою.
4. Помідори нарізати на 4 частини. Огірок нарізати за допомогою овочечистки (5-6 слайсів), решта - на дрібні кубики.
5. У миску кладемо листя салату, помідори, огірки (слайсы не чіпаємо), оливки і креветки. Перемішуємо.
6. У кулінарній формі по периметру кладемо огірки слайсами, готовий салат перекладаємо у форму.
Приємного апетиту!
- креветки очищенные-150 г https://foodfest.kiev.ua/p765749847-krevetka-tigrovaya-1620.html
- огурец длинноплодный гладкий-1 шт
- помидоры черри-8 шт
- листья корн и руколла 50/50-70 г
- оливки или маслины без косточек (по вкусу) -1 банка https://foodfest.kiev.ua/p761394832-masliny-coopoliva-314120g.html
Заправка:
- оливковое масло-2 ст.л. https://foodfest.kiev.ua/p759813340-maslo-olivkovoe-monini.html
- бальзамический уксус-1 ст.л. https://foodfest.kiev.ua/p759262814-uksus-balzamicheskij-bellei.html
- лимонный сок-1 ст.л.
-Приготовление:
1. Перемішати інгредієнти для заправки.
3. Креветки розморозити, кинути в киплячу воду на пару хвилин. Злити гарненько воду і залити заправкою.
4. Помідори нарізати на 4 частини. Огірок нарізати за допомогою овочечистки (5-6 слайсів), решта - на дрібні кубики.
5. У миску кладемо листя салату, помідори, огірки (слайсы не чіпаємо), оливки і креветки. Перемішуємо.
6. У кулінарній формі по периметру кладемо огірки слайсами, готовий салат перекладаємо у форму.
Приємного апетиту!