СИРНО-ОВОЧЕВИЙ СУП
-Інгредієнти:
- Брокколі 250г https://foodfest.kiev.ua/p766553414-kapusta-brokkoli-zamorozhennaya.html
- Цвітна капуста 250г https://foodfest.kiev.ua/p766870548-tsvetnaya-kapusta-zamorozhennaya.html
- Картопля-200г
- 150г морква
- Цибуля 50г
-Креветки https://foodfest.kiev.ua/p765749847-krevetka-tigrovaya-1620.html
- Сир для гарячих страв вершково-сирний 2 блочка
- Вода 2л
- Сіль, перець, копчена паприка. https://foodfest.kiev.ua/p758625121-priprava-paprika-kopchenaya.html
-Приготування:
1. Подрібнюємо овочі і варимо до готовності ~15хв.
2. Сир для гарячих страв вершково-сирний нарізаємо кубиками і додаємо його до овочів.
3. Даємо сиру розтанути 1-2хвилини.
4. Знімаємо суп з вогню (Лайфхак: щоб суп не був сильно рідким, бульйон вводимо поступово.
Для цього відливаємо половину бульйону в кухоль, щоб регулювати густоту).
5. Відправляємо наш суп в чашу блендера і робимо вжжжжжж...якщо сильно густий, додаємо бульйон і повторюємо вжжж... солимо, додаємо копчену паприку і перець.
6. Обсмажуємо креветки. Прикрашаємо ними суп і додаємо хрусткі житні сухарики.