Кошик
525 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
вверх
  • Сир Маскарпоне 500г, фото 2
  • Сир Маскарпоне 500г, фото 3
  • Сир Маскарпоне 500г, фото 4
  • Сир Маскарпоне 500г, фото 5
  • Сир Маскарпоне 500г, фото 6
вниз
Сир Маскарпоне 500г

Сир Маскарпоне 500г

  • В наявності
  • Код: ФР-00000063

183 

Сир Маскарпоне 500г
Сир Маскарпоне 500гВ наявності
183 
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Маскарпоне – м'який свіжий сир. Процес його приготування відрізняється від виробництва інших італійських сирів. Сир отримують з ніжною суміші вершків і молока, яку доводять до високої температури, за рахунок чого сир набуває особливого вершковий смак. Незамінний інгредієнт десерту тірамісу, він також відмінно підходить для різотто, надаючи страві насичену кремову текстуру.

Масова частка жиру 78% в перерахунку на суху речовину.

Склад: виготовлено з вершків з використанням лимонної кислоти. Не містить ГМО.

Калорійність 352 кКал/1451 кДж та поживна цінність на 100г жири 36 г, білки 4,0г, вуглеводи 3,0г.

Температура зберігання: від +0 до +8°C.

Доставка в інші міста, охолоджених і заморожених продуктів здійснюється тільки по 100% передоплаті.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад і смакові якості залишаються незмінними.

Рецепт приготування бісквітного торта з ананасами і маскарпоне:
Інгредієнти: борошно пшеничне - 5 ст. л., крохмаль - 3 ст. л., яйце куряче - 3 шт., цукор (80 гр. в тісто, 150 гр. в крем) - 230 г., какао-порошок - 3 ст. л., ананас - 500 г., вершки - 100 мл., маскарпоне - 250 г., желатин - 6 г.
Яєчні жовтки розтерти з цукром, змішати борошно з какао і крохмалем, підмішати до жовтків, окремо збити білки і ввести в тісто. Розділити тісто на 3 частини. Заповнити третю частину форми і випікаємо три коржа. Ананас пропустити через м'ясорубку, змішати з 80 г. цукру і варити на середньому вогні. Додати вершки і варити, поки маса не загустіє на повільному вогні, попередньо замочити желатин. Коли маса загустіє, розчинити желатин в кремі. Перемішати маскарпоне з цукром, що залишився. Застелити форму плівкою, викласти перший бісквітний корж, залити ананасовим кремом, покласти корж, потім крем з маскарпоне і останній корж. Закрити плівкою і поставити в холодильник на кілька годин до повного застигання.

Характеристики
Основні
Вага0.5 г
Країна виробникНімеччина
ТипКрем-сир
Тип молокаКоров'яче
Користувальницькі характеристики
Жирність80
Інформація для замовлення
  • Ціна: 183 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner